Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ZOISIT - Tanzanit

A Tanzanit ritka drágakő – a Zoisit levendulakék színű megjelenési formája. Gyakran vörösesbarna és szürkés színben lehet megtalálni, majd hőkezelést követően nyeri el csodálatos mélykék színét, amely egyedi árnyalatokat mutat, aszerint melyik oldalról figyeljük meg. Egyetlen lelőhelye Tanzánia, innen kapta a nevét is – 1967-ben találták meg először.
Spirituális értelemben nagyon magas rezgésű kő, hatása elősegíti a mély meditatív állapotot vagy egy módosult tudatállapot elérését. Intenzíven kapcsolódik különleges képességekhez, angyali útmutatásokhoz, felemelkedett mesterekhez és a szellemi vezetőkhöz. Segíti a kapcsolódást a finom energetikai szintek és a fizikai szint között, valamint hidat képez az intuitív megérzések és az értelem megállapításai között. Információt merít az Akasha-ból, és tisztító rezgéseket mozgat meg karmikus problémák esetén; támogatja az asztrális utazásokat, aktiválja a csakrák közötti összeköttetéseket.
Támogat válságok idején, segít a félelem legyőzésében. Erősíti a bizalmat és az önbizalmat, segíti önmagunk természetes megélését.
Rezgése megerősíti és építi a testet is, jótékony hatással leginkább a fejre, a torokra és a mellkasra van, de kiegyensúlyozza a veseműködést és erősíti az idegrendszert is.

Keresés