Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

ZOISIT-Rubinnal

A Zoizitban néha előfordul belezárványosodott Rubin is. A Rubin az egyik legkeményebb drágakő, a Korund-család vörös képviselője. A történelem során mindig a Nap kövének tekintették, és az életerő, a belső tűz, a szerelem és a szenvedély jelképe volt. Együttes megjelenésük erősítik egymás hatásait.
Spirituális hatásai:
A Zoizit segít megszabadulni az alkalmazkodási kényszerektől és az elnyomó külső befolyásoktól; segít a saját vágyak és elképzelések valóra váltásában, és építő jellegű, konstruktív életmód kialakítását támogatja. A Rubin mozgásba hoz, lendületet ad, feltüzel. Együttes hatásukként élénkítik a Korona csakrát, támogatják a spirituális átszellemülés tudatállapotait, segít hozzáférni a lelki, spirituális „tanulnivalókhoz”. Hatásosan gyógyítja a lélek sebeit – az előző életek lenyomatait is. Feltölti és kitágítja az aurát.
Mentális és érzelmi hatásai:
A Zoizit kreatívvá és alkotókedvűvé tesz, a Rubin a feladatok lelkes elvégzésére ösztönöz, élénkíti a gondolkodást és a cselekvést, fokozza a teljesítőképességet, aktívvá, bátorrá, spontánná és impulzívvá tesz. A Zoizit a megterhelések vagy betegségek utáni felépülést, erőgyűjtést támogatja. Segít újra felfedezni, megélni az elfojtott érzéseket. A Rubin dinamizmust hoz, megelevenít, megfiatalít, kiszakít a letargiából a fásultságból. Ezen felül kiegyensúlyozza a hiperaktivitást is, és szexuális aktivitásra sarkal.
Hatásai a testre:
A Zoizit a here- és a petefészek megbetegedéseiben hasznos segítség. Fokozza a termékenységet – a Rubinnal együtt a potenciát is. Méregteleníti a szöveteket, semlegesíti a túlsavasodást, serkenti a sejtek regenerálódását. Gyulladásgátló hatású, serkenti az immunrendszert.  Rubin a lépet, a mellékvesét és a keringést serkenti, segít fertőzések, pl. bélfertőzések esetén.

Keresés