Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

VARISZCIT

VARISZCIT

A Variszcit egy foszfát ásvány, amely felszín közeli foszforsavas mállás során keletkezett és az alapkőzet repedéseit megöltve képződött. Színe főként zöld, fehér és szürke színátmenetekkel, valamint jellegzetes barnás erezettel. Nevét németországi lelőhelyéről, illetve annak latin nevéről kapta („Variscia”).

Spirituális hatásai:
A Variszcit a dolgok valódi természetét, a valóság és a "valóságos" megmutatkozását támogatja. Rezgése felfedi valódi természetünket, leleplezi álarcainkat, ezáltal fejleszti önismeretünket. Felfedi takargatott dolgainkat, és hozzásegít azok megértéséhez is. Nem tűri az alakoskodást, energiája az igazmondás és a hitelesség nagykövete.
Erősíti az előző életek feltárását – a vizuális képeket, az érzéseket és tapasztalatokat egyaránt. Betekintést enged a korábbról magunkkal hozott dolgok okaiba, megmutatja a mintákat, segít elengedni és átformálni a helyzeteket.
Mindezek mellett a Variszcit a bátorítás és a bátorság köve is egyben.
Szoros kapcsolatot ápol a feltétel nélküli szeretettel, és képes nyitni és megtölteni a Szív csakrát.

Mentális és érzelmi hatásai:
A tiszta, racionális gondolkodást, a józanságot, a szellemi jelenlétet és az éberséget serkenti. Fokozza a felfogóképességet, a tanulékonyságot; elősegíti a világos és érthető önkifejeződést. Felszabadulttá, nyitottá, érdeklődővé tesz.
Élénkít, jó kedvre derít, elűzi a fáradtságot – ugyanakkor békét teremet, elűzi a belső nyugtalanságot, megnyugtat idegesség esetén. Reményt ad, bátorít és segít kilépni a mély depresszióból és elkeseredésből.
Energiája rendkívül hasznos betegséggel küzdő vagy rokkant emberek számára is – ösztönzőleg hat, erőt ad, eltántorít a feladás gondolatát, kimozdít a reményvesztett állapotból. Ilyen esetekben a Variszcit a gondozókat, betegellátókat is támogatja – segít a megfelelő ellátás és bánásmód megvalósításában is.

Hatásai a testre:
Felpezsdíti az energiákat, és ha kell, mozgósítja az energiatartalékokat. Megnyugtatja az idegeket, görcsoldó hatású; jótékony felfúvódás, gyomorégés, gyomorbaj, gyomorfekély esetén, semlegesíti a túlsavasodást. Jó hatással van a reumára, köszvényre és a csúzra is.
Visszaadja a bőr és a keringési rendszer rugalmasságát, pozitív hatású a vénákra és a beszűkült véráramlásra; Jótékonyan hat a férfi nemi szervekre, akár orvosolja az impotenciát.
Elősegíti a nyugodt alvást.

Tisztításnál kerüljük a vizet!

 

Kép hamarosan... smiley

Keresés