Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

UNAKIT

UNAKIT

Az Unakit, vagy Epidot-földpát, vagy más néven Epidot-gránit tulajdonképpen a zöldes színű Epidot, a narancs-vörös ortoklász és a többnyire színtelen vagy fehér kvarc keverék ásványa. Jellegzetes megjelenése a zöld-pisztácia zöld alapszínen narancs vagy lazac vörös foltok. Nevét a 19. század végén kapta, akkori legismertebb lelőhelyéről az Egyesült Államokbeli, Észak-karolinai Unakas hegységről.
A látomás kövének tartják, megnyitja a Harmadik szem csakrát, elősegíti a vizualizációt és a látomások születését. Segíti a meditációt, ha kell leföldel és támogatja az extraszensz érzékelést. Úgy tartják megszünteti a múltbéli blokkokat, és orvosolja az előző életek problémáit. Bármilyen szintű problémáról legyen is szó, energiája elér a gyökerekig – felszínre hozza, majd a helyzeteket újra gondolja és átalakítja. Nyugtató rezgése semlegesíti az EMF és más zavaró rezgések hatásait.
Támogatja az önértékelésünket, feloldoz a hibáinknak tulajdonított túlzó terhek alól; felemel a kudarc érzésből és eltünteti a keletkező frusztrációt. A Szív- és Harmdik szem csakra rezgésével rezonál.
Az Unakit gyógyító ásvány, erősítő és építő hatású kő; erősíti a májat és az epét, segíti a regenerálódási és építő folyamatokat. Elősegíti a lábadozást és a felépülést. Jótékonyan hat a reproduktív folyamatokra; segíti a bőrszövet és a haj növekedését, és ahol szükséges segíti a súlygyarapodást is. Jó hatással van a kismamákra és a problémamentes terhességre. Elűzi az álmatlanságot.

 

 

Keresés