Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

TURMALIN - Vörös turmalin (Rubellit)

Céltudatossá tesz, de egyben rugalmassá is ahhoz, hogy céljainkat megvizsgáljuk és átformáljuk, ha arra van szükség. Fokozza a vállalkozó kedvet, és élénkké tesz; erősíti a kapcsolatteremtő képességet, és a kifelé fordulást. Aktívvá, feladatközpontúvá tesz; elszántságot és odaadást teremt a feladataink elvégzéséhez. Összhangot teremt szív és elme között, aktiválja és kiegyensúlyozza a Szív-csakrát. Segít a szeretet megértésében, a feltétlen szeretet elfogadásában. Megnyitja a szívet az „adni és kapni” egyensúlyának megéléséhez.

Elősegíti a tapintatosságot, a diplomatikusságot, a hajlékony és rugalmas mentalitást; kiegyensúlyozza a túlzott agresszivitás és passzivitást. Érzelmi egyensúlyt és nyugalmat teremt, segít megőrizni a személyes biztonságérzetünket, segít leküzdeni a romboló kapcsolati mintákat; segít leküzdeni a bántalmazás hatásait. Feloldja a Szakrális- és a Gyökér-csakra blokkjait, és energiával tölti fel őket. Fokozza a szexualitás örömét.

Gyógyítja a szívet, serkenti a vérkeringést, rendbe hozza a vénákat. Javítja az energiaáramlást, az idegek vezetőképességét, a nemi szervek működését, az általános vérellátottságot, és a vértisztítást a lépben és a májban; Méregtelenít és vitalitással tölti fel a testet. Jótékony hatású izomgörcsökre, megfázásra.

 

Kép hamarosan...  wink

Keresés