Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

TIGRISVAS

TIGRISVAS

A Tigrisvas vas- és kvarc tartalmú kőzetekből képződött oxidásvány – tulajdonképpen Hematitból, Tigrisszemből és Jáspisból tevődik össze. Ennek megfelelően a megjelenése is sávos rétegeket mutat sárga, barna, vörös, szürke/szürkésfekete színekben. A Vörös Jáspissal alkotott formáját Erezett Jáspisnak, vagy mostanság „Mugli-kőnek” is nevezik.

Spirituális hatásai:
Felismerésekhez és lezárásokhoz nyújt segítséget; segít felismerni mindazt, amire már nincs szükségünk, és segít lezárni is azt. Hozzásegít a továbblépésekhez, átsegít a változásokon, új impulzusokat hoz, segít, hogy „tiszta lappal” kezdhessünk. Az igazság és az egyszerűség rezgését hordozza. Mindegyik csakra energiáját táplálja.

Mentális és érzelmi hatásai:
Kitisztítja a gondolatainkat, és a gördülékeny döntések és cselekedetek felé vezet. Segít a legegyszerűbb és leggyakorlatiasabb megoldások megtalálásában, és megvalósításában.
Erőt, dinamizmust és kitartást ad a nehézségek leküzdéséhez, az akadályok átugrásához. Rendkívül hasznos nagyfokú szellemi, vagy lelki kimerültség, kiégés, vagy gyötrelmek (pl. családi gondok) esetén – egy valóságos „menedékkő”. A Tigrisszem hatása a kőben az egyszerűség és a gyakorlatiasság, kreatív és művészi energiákat ébreszt, előhozza az öröklődött tehetséget.

Hatásai a testre:
Mindenféle energiahiányt visszatölt, hasznos segítség bármilyen szintű fáradtság és kimerültség esetén. Fokozza a vitalitásunkat; serkenti a vasfelvételt, a vörösvértest képződést, a vér oxigéntovábbítását. Egyensúlyban tartja a vörösvértestek és a fehérvérsejtek számát; kiűzi a méreganyagokat. Jótékonyan hat a csípőre, az alsó végtagokra, a lábfejekre; erősíti az izmokat. Elősegíti a B-vitaminok felszívódását, és természetes szteroidok képződését.

 

Kép hamarosan... smiley

Keresés