Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

SASSZEM

SASSZEM

A Sasszem egy „újkeletű” ásványféle, egyfajta kvarcásvány. Szürke Tigrisszemnek is nevezik az üveges, irizáló fényjátékú megjelenése – a „macskaszemhatás” miatt, de a Tigrisszem egy külön ásvány. A Sasszem színe szürke, a sötéttől a fehéres átmenetig, szürkés fényjátékát pedig az Amfibol szálak és az Albit kettőse adja. Egyedi megjelenésű kő, legfőbb lelőhelye Mianmarban található.
A neki tulajdonított hatásokat az alkotóinak tulajdonított jellegzetességekből, illetve ezoterikus úton rendelik hozzá.

A jó munka, a szerencsés vállalkozások és a jó üzlet kövének tekintik. Jó hatással van anyagi helyzetünkre, a pénzügyeinkre – befektetetéseinkre és kiadásainkra egyaránt. Rezgése vonzza a szerencsét, a kedvező lehetőségeket; hozzásegít egy boldog és jó élethez.
Úgy tartják ragyogása segít meglátni a jó döntéseket különböző élethelyzeteink során. Akaratot és elszántságot ad az akadályok leküzdéséhez és a változtatásaink meglépéséhez. Támogatja az elmét, a koncentrációt, de fokozza az intuíciót is. Rezgése nyugtatólag hat stressz esetén; segít megtalálni a lelki nyugalmat.

Úgy vélik energiája képes beindítani a szervezet öngyógyító képességét, különösen a látás helyreállításában nyújt segítséget. Emellett jó hatással van az anyagcserére, a vérkeringésre és a hormonháztartásra. Úgy tekintenek rá, hogy jótékony emésztési rendellenességek, hasnyálmirigy és lép problémák, valamint asztma esetén is.

 

Kép hamarosan... smiley

Keresés