Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

RUDRAKSHA - 6 Mukhi Rudraksha

A 6 mukhi Rudraksha a fiatalság és a megújulás, de egyben a stabilitás energiáját képviseli. Hozzárendelt bolygó jelkép a Mars. Energiáját védikusan Lord Kartikeya uralja – aki Shiva isten és második felesége, Parvati istennő gyermeke – „a hatfejű isten”. Ez az istenség az érzékszerveink képviselője és fiatalos energiája élénkít és vitalizál. Rezgése kapcsolatban áll a Földanyával, így a folyton megújulás, és az egyensúlyra való törekvés egyik fontos megteremtője. A marsi energiák révén felruház rettenthetetlenséggel is, segíti a kihívásokkal való szembenézést, a küzdelmet – egy „harcos” módjára. Eloszlatja félelmeinket és fokozza teljesítőképességünket.
Úgy tartják, teljesíti a vágyakat – vonzza a szerencsét, a vagyont, a bőséget.

Hatásaiban segít a káros „marsi” energiák ellensúlyozásában is. Leföldeli energiáinkat, és stabilitást ad az ingatag érzelmi energiák kezeléséhez. Megnyugtat és segít uralni a dühöt, haragot és az agressziót. Emeli bennünk a tolerancia, a méltányosság, a megértés, a jóindulat és a szeretet rezgését. Felhívja a figyelmet életünk értékeire és támogat azok megélésében. Fejleszti a kreativitásunkat, szép érzékünket és művészi hajlamainkat.

Hatása javítja állóképességünket, egyensúlyt teremt bennünk. Elűzi a fáradtságot, levertséget, tompaságot; kizökkent a lustaságból és cselekvésre késztet.
Úgy tartják hatásai enyhíti a csont- és ízületi fájdalmakat, ízületi gyulladásokat. Csökkenti a túlsúlyt, megállítja az elhízást.

A 6 mukhi Rudraksha mantrája: „Aum Hreem Hoom Namah”.

Keresés