Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

PREHNIT - Prehnit-Epidot

A Prehnit gyakran elérhető Epidottal beágyazott formájában, amely nemcsak gyakori megjelenése miatt elterjedt, de halvány-, vagy almazöld színében megjelenő barnás-feketés tűszemcséivel esztétikus megjelenésű, és ékszerek közkedvelt eleme is lett.
Hatásait nézve a Prehnitben lévő Epidot szemcsék a „gyógyítók gyógyítójává” minősítik ezt a követ. Az érzékelést, és akár a telepatikus megértést, de spirituális ébredésünket is segíti. Örömet hoz a szívnek, és békét az elmének. Rezgése feltétel nélküli szeretet sugároz, egyben védőpajzsot és egyfajta biztonságos teret hoz létre, amelyben hatékonyan végezhetünk terápiát, vagy szellemi-spirituális tevékenységet. Hatása szinte interdimenzionális; erősíti a jövőbe látást, de gyógyítja a múltbéli karmikus sebeket is.
Lecsillapítja és kitisztítja a haragos érzelmeket, száműzi a negativitást. Nyugtatólag hat és csillapítja az aggodalmakat. Rendkívüli kimerültség, túlhajszoltság, vagy akár traumák esetén is új erővel tölti fel testünket, szellemünket.
A Prehnit testi hatásai mellett jótékonyan hat az agyra, a bőrre, az idegrendszerre; oldja az ízületek merevségét.

 

Kép hamarosan...  smiley

Keresés