Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

PIETERSIT

PIETERSIT

A Pietersit a kvarccsoport tagja, tulajdonképpen a Sólyom- és Tigrisszemek kvarcban összenőtt formája, mint egyfajta összeragadt breccsa – azaz kőzet-törmelék. Színe az említett alkotók miatt többé-kevésbé világos kvarcfoltokat tartalmazó barnás-vöröses-kékes vegyes színű, amely színeket a különleges fényjátékú krokidolit-rostoknak köszönheti. Nevét felfedezőjéről kapta Sid Pieters-ről, aki 1962-ben találta meg először Namíbiában. Ezen lelőhelyén kívül csak Kínában találtak sárgás-vöröses megjelenésű Pietersiteket.
Viharkőnek is nevezik, úgy tartják, segítséget nyújt zivataros, zűrös, viszályos és problémás időkben.

Spirituális hatásai:
Segít a káoszban az új rend megteremtésében, és viharos változások időszakának átvészelésében. Oldja a blokkokat és felszámolja a zavarodottságot. Ősi konfliktusok és elfojtott érzelmek, gátak feloldásában segít. A karmikus egyensúly megtartására törekszik, felszabadít előző életek esküi és ígéretei alól. Eloszlatja az illúziókat, a mentális és szóbeli programozást, és kivon a hatalmi alárendeltség alól. Spirituális tisztító, felhívja a figyelmet az emberi formánk mögött szunnyadó határtalan lényünk létére. Megindít a tudatosság, és az éberség útján. Biztonságossá teszi az asztrális utazást, hozzáföldel az éteri testhez; erősíti a kapcsolódást az Akashahoz. A látomás kövének is tarják, segíti a sámáni utazásokat és megvilágosodás megvalósítását is. Támogatja a meditációt és a létezéssel kapcsolatos módosult tudatállapot elérését. Fejleszti a megérzést és az intuíciót. A Harmadik szem csakra rezgését támogatja. Tisztítja és energiával tölti fel a meridiánokat.

Mentális és érzelmi hatásai:
Fejleszti a felfogóképességet, az új benyomások gyorsabb felfogását, segít összpontosítani és összeszedettnek maradni – a figyelmet szétdaraboló hatások közben is. Saját igazságunk felfedezésére és megélésére bíztat, de felfedi más emberek szavai és kifejeződései mögött megbúvó igazságot és mögöttes tartalmakat is. Segít feldolgozni a belső konfliktusokat és elsimítja a kellemetlen érzéseket. Feloldja az érzéketlenséget.

Hatásai a testre:
Serkenti az agyalapi mirigyet, egyensúlyban tartja az endokrin rendszert, az anyagcserét támogató hormonok termelődését, a vérnyomást, a belső hőmérsékletet. Jótékonyan hat a májra, a belekre, és a tüdőre. Enyhíti a légzési panaszokat, a láb és a lábfej problémáit, csillapítja a fejfájást és az idegi bántalmakat. Elősegíti a tápanyag felszívódását, támogatja a fejlődést. Serkenti a szexuális életet. Segíti a zavarodottságból és nyugalmatlanságból és a kimerültségből eredő testi problémákat. 

 

 

Keresés