Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

OPÁL - Sárga Opál

A Sárga Opál főleg Afrikából és Ausztráliából származik, de Magyarországon Telkibányán, és Szlovákiában Besztercebányán is találtak rétegeket. A színe a tejsárga árnyalattól egészen a méz- és borostyánsárga színig előfordulhat – a tisztább, opálosan áttetsző, méz sárga vagy narancsbarna példányait Mézopálnak vagy Borostyánopálnak is nevezik, a legszebb Mézopálok Ausztráliából, Kanadából, Peruból és az USA-ból származnak.

Mohs: 5,5 – 6,5

Az Opálok általános hatásai mellett, a Sárga Opál az érzelmeink gyógyítója. Segítségével könnyebben megtalálhatjuk a kiutat az érzelmeink útvesztőiből; megkönnyíti a szeretet áramoltatását – adását és elfogadását egyaránt. Meglágyítja a kemény érzelmi védekező mechanizmusokat, feltöri a zárkózott lelkivilág túlzó elhatárolódásait, begyógyítja a múltbéli érzelmi erőszak áldozataként megélt visszamaradt sérüléseket. Tudatára ébreszt belső állapotainknak és erősíti önbizalmunkat, megvilágítja belső értékeinket.
A Mézopál harmóniát sugároz, és képes feloldani a negatív gondolatokat, az elfojtott érzelmeket – ezáltal a diszharmóniára visszavezethető betegségek okait. Úgy tartják természetes antibiotikumként hat láz, meghűlés és influenza esetén.

Tisztításnál kerüljük a vizet!

 

Kép hamarosan... smiley

Keresés