Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

OPÁL - Rózsaopál

A Rózsaopál, más néven Pinkopál vagy Andok Opál mangánérc lelőhelyek oxidációs zónájában alakul ki, színét is a mangán tartalma teszi rózsaszínűvé. Az Andok Opált Peruban bányásszák.
A Rózsaopál az alázatot és az önzetlenséget képviseli. Segíti a vendégszeretet és az emberekhez való kapcsolódást. Erősíti a megérzéseket; álmodozó, merengő éréseket ébreszt, melyekből új ötleteket meríthetünk, és új terveket kovácsolhatunk. Szívélyessé tesz, könnyedséget és felszabadultságot hoz. Oldja az aggályokat és a levertséget; megszabadít a félénkségtől, gátlásoktól, szégyenlősségtől, segít nyíltan kifejezni valódi személyiségünket. Gyengéd frekvenciája gyógyítja az érzelmi sérüléseket, a fájdalmas emlékeket, a szorongást; még az előző életekbe nyúló szálakat is orvosolja. A Szív csakra rezgését képviseli. Támogatja a határozott gondolkodást és cselekvést. Élénkíti a szexualitást, erősíti a vonzalmakat.
Enyhíti a szívpanaszokat, főként az aggodalomból és idegességből fakadó szívneurotikus panaszokat. Segít a vércukorszint kiegyensúlyozásában.

 

Keresés