Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

MORGANIT

MORGANIT

A szilikátok osztályába tartozó Morganit, a Berill lítium és mangán tatalmú, rózsaszín változata – Rózsaberillnek is nevezik. Színe leginkább rózsaszín, de a barackszín és az ibolyaszín között változhat. Elnevezését a 20. század elején egy J.P. Morgan nevű ásványgyűjtő-bankárról kapta.
Spirituális hatásai:
Felébreszti az élet- és minden élő iránti szeretetet; szeretettel hatja át gondolatainkat és cselekedeteinket, rezgése hozzá segít, hogy élvezzük az életet és szeressünk élni. Vonzza és életben tartja a szerelmet; felismeréseket hoz fontoskodó, szemellenzős érzések, fanatizmusos hajlamok esetén, és egy nyugalmasabb, szemlélődőbb életmód kialakításában segít.
Mentális és érzelmi hatásai:
Elégedettséget teremt a konkrét nyereséget, vagy sikert nem szolgáló szellemi tevékenységekben; segít megszabadulni a teljesítménykényszertől, önmagunk fontosságának eltúlzásától, az önzéstől, támogatja a becsvágy elengedését; tapintatossá tesz, felelősségvállalásra ösztönöz. Segít az érzések, érzékelések megélésében, tudatosításában, valamint a stressz és teljesítménykényszer leépítésében. Szétoszlatja az áldozatszerepet, de a gyógyulás vagy az átalakulás, változás útjában álló tudatos vagy tudattalan ellenállást. Segít felismerni az elhanyagolt szükségleteket, a beteljesületlen érzelmi vágyakat.
Hatásai a testre:
Jó hatással van a stresszből fakadó betegségekre, mint pl. szívpanaszokra, idegfájdalmakra, egyensúlyzavarokra, impotenciára. Oxigénnel látja el a sejteket, jótékony hatású a tüdőproblémákra, a tuberkolózisra, és az asztmára. 

 

Keresés