Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MÁRVÁNY - Zebrakő

A Zebrakő, vagy Zebramárvány, esetleg Zebra-mészkő, vagy egyik legismertebb nevén Zebra Jáspis – már szintén inkább márványféle, mint kvarcban gazdag jáspisféle.
Ezt a márványt Ausztráliában bányásszák, kalcium-karbonátban gazdag kőzetről van szó, kvarcos megjelenéssel – és ezenfelül is mangán beépüléssel. Színe fekete-fehér, gyakran rózsaszínes árnyalatokkal – a rózsaszín alapszínű változatát Rózsaszín Zebrakőnek, vagy Pink Zebramárványnak nevezik.

A Zebrakő önmagunk felszabadításának köve. Segít eloszlatni a beletörődő, lemondó és reményvesztett állapotot, kizökkent a letargiából és minden olyan blokkolt, megrekedt állapotból, amely elzár vagy gúzsba köt; véd az elnyomó szándékkal és akarattal szemben is; megerősíti az aurát minden ártalommal szemben, egyben földelő és tápláló energiát is hordoz.
Rezgése kitágítja határainkat, megnyitja optimista szemléletünket és feloldja elégedetlenségünket. A Gyökér- és a Szív csakra energiájával rezonál.

Testi hatásaiban erősíti a lépet, a vesét, a beleket, a bőrt és a szöveteket. Serkenti a salaktalanítást és a kiválasztást. Enyhíti az allergiát.

Tisztításánál kerüljük a vizet!


Rózsaszín Zebrakő:

Pink Zebramárványként is ismert. Egyesíti a Földanya földelő energiáit a kozmosz spirituális rezgésével; egyensúlyt teremt.
Segít átlátni az illúziókon és segít megbirkózni a problémákkal; hozzásegít az emberek álarcai mögé tekinteni, felfedi a mögöttes valóságot – rendezi és támogatja mind a személyes, mind a társas és mind a munkahelyi kapcsolatokat is.
Segítségével átláthatjuk a szituációk különböző álláspontjait, de biztat bennünket saját magunk, és saját álláspontunk irányába.

Segítségével leküzdhetjük a depressziót, a szorongást, elűzi a fásultságot, lendületet ad az ötleteknek, és azok megvalósításainak.

Tisztításánál kerüljük a vizet!

 

Kép hamarosan... smiley

Keresés