Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

LEPIDOLIT

LEPIDOLIT

A Lepidolit a szilikátok közé tartozik, a csillám-csoport tagja – lítium tartalmú csillám. Lemezes rétegei fénylő szemcséjűek, csillámlóak. Színe a rózsaszíntől az ibolyáig terjed, de többnyire sötétlila-ibolya. Régi neve a „lilalit” az indiai „lila” szóból eredt (jelentése: játék), később kapta a lepidolit = „pikkelykő” nevet.
Spirituális hatásai:
Az önállóságot fejleszti; segít saját célokat kitűzni, és ezeket külső segítség nélkül – saját erőből megvalósítani; Csendes, feltűnésmentes fejlődést támogat. Pozitív kontextusban segít az elhatárolódásban és a függetlenedésben. Intenzív csillámos formája a leghatékonyabb tisztító kövek egyike, szétoszlatja a negativitások minden formáját. Spirituális kő – elősegíti a sámáni és asztrális utazásokat, elérhetővé teszi az „Akasha-krónikát”, segít kapcsolódni előző életekhez. Megnyitja és energetizálja a Szív-, Torok-, Harmadik szem- és Korona csakrákat. Érzékenysége használható a szervezet rendellenes területeinek beazonosításához.
Mentális és érzelmi hatásai:
Erősíti az elemzőképességet, az objektivitást, és a tényszerű mérlegelést, így a helyes döntések meghozatalát támogatja. Rezgése mindig a „lényegre” fókuszálást erősíti, élénkíti a figyelmet, kizárja a figyelemelterelő dolgokat, megőrzi az egyéni szándékainkat. Nyugalmat és belső békét teremt, véd a külső befolyásoktól. Segít elhatárolódni embertömegben is. Hasznos segítség stressz, hangulatváltozások és depresszió, bipoláris zavarok vagy bármilyen bántalom esetén. Kiváló minden érzelmi és szellemi függőség megszűntetésére. Az „átmenet” köveként ösztönzi a változást, szétoszlatja és újjászervezi a régi pszichológiai és viselkedési mintákat. Segít a megszabadulni a szenvedélybetegségektől. Negatív ionokat generál – kiszűri az EMF-szmogot.
Hatásai a testre:
Erősíti az immunrendszert, méregtelenítő hatású, serkenti a bőr és kötőszövetek öntisztító folyamatait. Jótékonyan hat ízületi panaszokra, és idegfájdalmakra, mint pl. isiász, vagy az idegzsába, egyéb neuralgia.  Enyhíti a kimerültséget, az epilepsziát, az Alzheimer-kórt, és az allergiát. Segít alvászavarok esetén. Jótékonyan hat klimax esetén is.

 

Keresés