Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

LARVIKIT

LARVIKIT

A Larvikit, Szienit-ként, Norvég holdkőként, vagy Norvég Labradoritként is ismert. Ásványtanilag magas földpát tartalmú magmatit.  Színe szürke, szürkés-fekete, melyben világos sávok okoznak fénytörést, fényvisszaverődést. Régen úgy tartották távol tartja negatív, ártó erőket, kioltja a bűbájt; emiatt sokszor nagy larvikit tömböket helyeztek el a betolakodók távoltartására is.
Spirituális hatásai:
A mágia és a metafizika kövének tartják. Erősíti a spirituális képességeket, látomások átélését, interdimenzionális utazásokat. Segíti az előző életekbe való betekintést, rezgése a felszínek mögé visz, túllát az álarcokon. Eltávolítja a negatív energia letapadásokat; szoros kapcsolatban van elementáris energiákkal, különösen a víz energiájával. Rezgése harmonizálja a víz mindennemű megnyilvánulását. A vízhez hasonlatosan, rugalmasan segít megbirkózni az élet problémáival; kikerüli, vagy elmossa az akadályokat.
Mentális és érzelmi hatásai:
Erősíti az önbizalmat; segíti a problémákkal való szembenézést, tettekre sarkall; növeli az alkalmazkodóképességet. Rezgése a türelem, valamint a „józanész” és a kellő elemzőképesség erősítésével támogatja döntéseinket. Segít az álarcok mögé látni és erősíti az empátiát, gyógyítja az érzelmi sérüléseket. Megőrzi a test és a lélek harmóniáját. Tanulásban és az elménkkel való munkában is segít.
Hatásai a testre:
Életerővel és fiatalsággal tölti fel a testet; csökkenti a vérnyomást, támogatja a nyirokrendszert, méregteleníti a sejteket, szöveteket. Stabilizálja, megnyugtatja az idegrendszert.

 

Keresés