Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

LABRADORIT

LABRADORIT

A Labradorit egy – a szilikátok osztályába tartozó földpát-féle. Csillámló kék és sárga színeit a lamella-szerkezete adja. Alapszínei a szürke és a zöld, legpompásabb formája az ún. Spektrolit, amely nem szürke, hanem egész fekete alapszínének köszönheti színpompáját. Nevét felfedezésének helyéről a Labrador-szigetről kapta.
Spirituális hatásai:
Kiváló illúzióromboló kő; színes fényjátékához hasonlatosan tartja szemünk előtt céljainkat, amellyel párhuzamosan megmutatja azok tényleges valóságtartalmát, realitását. Fejleszti az intuíciót és a médiumi képességeket, a megérzést, és a „megfelelő időzítés” képességét. Összekapcsol magasabb szintű, egyetemes energiákkal, elvezet más világokba. Kisepri a negatív energiákat, és megakadályozza az energia elszivárgását. Védelmező kőként egyfajta határfelületet alkot, amely meghagyja az érzékelésünket, de nem enged be külső energia behatásokat, az érzékelés során tárgyilagosak maradhatunk. Használható diagnosztizáláshoz – kellő érzékenység esetén érzékelhetően megjelöli a rendellenességek helyét. Rezgése hasznos segítség a változásokban, az átalakulásokban. A 12 „Mesterkristály” 7-es számú köve.
Mentális és érzelmi hatásai:
Eleven kreativitással ruház fel; gyermeki lelkesedést és ötletgazdagságot ad. Serkenti a fantáziát, elmélkedésre és befelé figyelésre is ösztönöz. Segíti a belső konfliktusok és a többszintű problémák megértését. Erősíti a saját Énünkbe és az Univerzumba vetett hitet; elűzi a félelmet, a lelki bánatot és a bizonytalanságot. Előhozza az elfojtott emlékképeket és segít megértésükben.
Hatásai a testre:
Jó hatással van a szem és az agy rendellenességire. Enyhíti a reumás megbetegedéseket, a köszvényt. Jótékonyan hat meghűlés, hidegérzet esetén; nyugtatóan hat, csökkenti a vérnyomást. Szabályozza az anyagcserét, egyensúlyban tartja a hormonokat, csillapítja a menstruációs feszültséget, oldja a stresszt.

 

Keresés