Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KVARC - Rutilkvarc (Angyalhaj)

A Rutilkvarc, vagy más néven Szagenit – tulajdonképpen kvarccal (főleg Hegyikristállyal vagy Füstkvarccal) körbezárt rutilkristályok megjelenési formája. Maga a rutil többségében Titán tartalmú ásvány (TiO2). Színe sárga, aranysárga, vörös, vörösesbarna – innen kapta a nevét is, a latin „rutilus” szóból (jelentése: vörös). Régi időkben Vénusz-hajnak nevezték, és kristályba zárt napfénynek hitték, amely derűssé teszi a búskomor kedvet.
A Rutilkvarcot új reményt adó kőnek tartják. Előtérbe hozza a függetlenséget, az egyenességet és segít szeme előtt tartani céljainkat. Új életkoncepciók kidolgozásában segít, „nagyban” gondolkodásra sarkall, és segít bizakodással nézni a jövő elé. Felszabadít, véd a kényszerhatásoktól és saját természetes kifejeződésünket támogatja. Minden csakra rezgésére hatással van; kimossa a negatív energiákat, megtisztítja az aurát. Támogatja az asztrális utazásokat, a jövendölést, az üzenetközvetítést is, de segít kapcsolatba lépni a szellemi vezetőnkkel is. Megóv a pszichikai és asztrális támadásoktól; tisztítja az előző életek rendellenes hatásait, és átformálja a karmát befolyásoló eseményeket. Segít megérteni a korábbi cselekedetek következményeit és feltárja azok okait is.
Szívderítő és antidepresszáns hatású, oldja a rejtett, be nem látott félelmeket és blokkokat, megszabadít a szorongástól. Csökkenti a fóbiákat és az aggodalmakat, és megtisztít az öngyűlölettől. A határtalanság és szabadság érzését közvetíti; megkönnyíti az átmeneteket és az irányváltoztatásokat. Segít túlfeszültségre figyelmeztető szexuális problémák, pl. potenciazavarok és korai magömlés esetén. Jó hatással van impotenciára és meddőségre.
Jótékony hatású légúti megbetegedések esetén, allergiára, asztmára, de pl. krónikus hörgőgyulladás esetén is. Serkenti és kiegyensúlyozza a pajzsmirigy működését. Egyaránt jótékony tüdő- és szív bántalmakra, és bármilyen krónikus betegségre. Fokozza minden sejtünk regenerációs képességét, segíti a testnövekedést és az egyenes tartást. Jó hatással van a kimerültségre és az elcsigázottság érzésére. Elűzi a parazitákat.

 

Keresés