Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

KVARCOK

KVARCOK

A kvarcok az oxid-ásványok osztályába tartoznak, a legelterjedtebb ásványfélék a Földön. Szerkezetük és alkotóik szerint számtalan megjelenési formájuk lehet. A legismertebb kvarctípusok leírását külön részleteztük, ezek a Nemeskvarcok: az Ametiszt, a Citrin, a Füstkvarc, a Hegyikristály, és a Rózsakvarc; a Kalcedonfélék: Achátok, Jáspisok, Kalcedonok, Karneol; továbbá a „Szem-ásványok”: a Macskaszem, a Sólyomszem, a Tigrisszem, valamint egyéb kvarckőzetek: az Aventurin és a Tűzkő.
A kvarc képes létrehozni, tárolni és kisugározni az energiát – maga a teremtő erő.
Spirituális hatásai:
Megtisztítja és felerősíti az energiát, harmóniában működik mindenkivel, aki használja. Helyreállítja és erősíti az aurát, harmóniába hozza a csakrákat, összehangolja a finom energetikai testeket a fizikai testtel. Számos típusa a kozmikus tudás spirituális könyvtáraként működik. Stabil, finom energiája képessé teszi a programozásra és a felruházott információt sokáig képes őrizni és továbbítani, mint egy „kristályszámítógép”. Kitűnően alakítják át a negatív energiákat, vagy földelik le a magas szintű rezgéseket.
Mentális és érzelmi hatásai:
Feloldja az idejétmúlt programokat, mind mentális, mind érzelmi szinten.
Hatásai a testre:
Az egyes kvarcoknak egyedi tulajdonságaik vannak, de általánosságban erőteljes gyógyító rezgéssel bírnak, erősítik az immunrendszert, és helyreállítják a test egyensúlyát.

A külön tárgyalt kvarctípusok (Achát, Ametiszt, Aventurin, Citrin, Füstkvarc, Hegyikristály, Jáspis, Kalcedon, Karneol, Macskaszem, Ónix, Rózsakvarc, Sólyomszem, Tigrisszem, Tűzkő) mellett ismert, további jelentősebb (webáruházunkban megtalálható) kvarcok: Cseresznyekvarc, Eperkvarc, Hókvarc (Tejkvarc), Kék kvarc, Roppantott kvarc, Tibeti kvarc.

 

Keresés