Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KRIZOKOLLA - Quantum Quatro

A Quantum Quattro egy Krizokollát tartalmazó „ásványkőzet-komplex”, amely még tartalmaz főleg Limonitot, Malachitot, Kupritot – valamint Kvarcot és Kalcitot. Színe főleg kék, kékesszürke, barnás és szürkés háttérszínekkel vagy foltokkal. Kizárólag Afrikában, Namíbiában bányásszák.

Spirituális hatásai:
Hatását tekintve elősegíti a spirituális rezgések és információk szabadon áramlását. Megtisztítja és erősíti tisztánlátó képességünket. Védelmező kő, amely megóv és elűzi a káros, negatív energiákat. Képes megtörni a karmikus függéseket, és az idejétmúlt mintákat. Hatékony segítség a rögeszmés kapcsolati függőségek megtörésére, valamint a környezetüket is felruházza a megfelelő támogatás képességével. Megtöri a hipnotikus hatásokat és az átkokat is – előző életeinkből is. Serkenti a felelősségvállalásunkat a gondolatainkért, érzéseinkért és tetteinkért. Belső erőket mozgósít, inspirál, kreatívvá tesz. Támogatja a pozitív szemléletet, és mindig segít a döntéseink, a következő lépésünk meghozatalában-megtételében. Minden szinten támogatja a tisztítást, a „nagytakarítást”, segít elhagyni a feleslegessé vált dolgokat. Az összes csakra energiáját táplálja.
A teljesség és a béke rezgéseinek jelképe is egyben. Segít nyugalommal elfogadni a folyton változóhelyzeteket. Úgy tartják segítségével a világot is jobbá tehetjük; teremthetünk vele, ha használjuk meditációban, vagy pozitív változásokat vizualizálunk, vagy akár csak ellensúlyozni szeretnénk a negatív folyamatokat. Kiegyensúlyozó és helyreállító hatásait a környezetünkben is kifejti, így ezzel a céllal is elhelyezhetjük különböző helyeken.

Mentális és érzelmi hatásai:
Erőteljes mentális tisztító; megszabadít a fölényeskedő, és másokat irányítani akaró szemlélettől is. Felszínre hozza a mély érzéseket, és a pszichoszomatikus problémáink okait. Gyógyítja a gyász, a bánat, az elhagyatottság vagy az árulás érzésének fájó hatásait, valamint elengedi és kitisztítja az elfeledett érzelmek fizikai testben hordozott fájdalmait; visszafordítja a káros érzelmi programozást. Megtisztítja a szeretetről vallott nézeteinket, és valódi szeretet rezgéseket juttat el hozzánk. Helyreállítja a szerelmi kötelékeket, stabilizálja és jótékonyan hat az ingatag kapcsolatokra. Minden szinten a szeretetet vonzza.

Hatásai a testre:
Hatékony gyógy-kőnek tartják, általános erősítő és egyensúlyba hozó hatású. Jó hatással van a sejtek szerkezetére, és a sejtek zavaraira. Aktivizálja a DNS-ünk építő folyamatait; megerősíti az immunrendszerünket. Jótékonyan hat a mirigyekre (csecsemőmirigy, pajzsmirigy, hasnyálmirigy, stb.), a tüdőre, az anyagcserére, a tápcsatornára, valamint a májra és a vesére. Segíti az inzulin termelődést és támogatja a T- sejteket is. Jó hatású fekélyekre, magas vérnyomásra, migrénre, hányingerre, kimerültségre. Enyhíti a fertőzéseket, az izomgörcsöket, a menstruáció előtti feszültséget, a reumás panaszokat és a függőségeket.

 

Keresés