Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

KRIZOKOLLA - Krizokolla-Kuprit

A Krizokolla ebben az egyedi megjelenésében csak kevéssé zöldes-kék színű, a Kuprit jelenléte miatt leginkább vöröses-fekete, de a Kuprittal gyakorta megjelenő Limonit miatt még barnás színárnyalatokat is mutathat.

Mohs: 3 - 4

Spirituális hatásai által az elmúlt idők, az előző életek hatásait tudjuk felülvizsgálni és újraértelmezni. Segíti a túlcipelt, visszamaradt mintázatok átrendezésében, újratervezésében. Oldja a szorongást és támogatja a bizodalmunkat, hogy minden rendben van abban az esetben is, ha valamibe nincs beleszólásunk. Feloldja a merev szabályokat, és az elme feletti irányítást.

Minden idősíkban helyreállítja a nehézségeinket Apánkkal, Tanítónkkal, Tanárunkkal – vagy bármely tekintélyt hordozó személlyel való kapcsolódásunkban. A kő energiája támogatja a megfelelő segítőnk, mentorunk bevonzását életünkbe. Támogatása révén szinkronba hozhatjuk saját személyes akaratunk és a felsőbb Énünk akaratát. Segíti a felelősségvállalást saját életünkért. Feléleszti a kreativitásunkat.

Fizikai hatásaiban életkedvvel és erővel ruház fel bennünket. Támogatást nyújt, ha gyógyíthatatlan betegség matt rettegünk, vagy segít feldolgozni annak diagnózisát. Bevonz mindent, ami a pszichológiai túléléshez szükséges.
Nagy energiával élénkíti a fizikai testet. A Kuprit segít befogadni és felvenni a lélegzettel a Chi-t, a Pránát; segíti azt a vérrel eljuttatni a sejtekhez.

Ez a kő új erővel tölti fel a Gyökér-csakrát; földeli a fizikai testet. Helyreállítja a libidót és a szexuális működésünket.
Úgy tartják, megerősíti és serkenti a Szív sejtjeit, a véralkotókat, az izomszöveteket, a csontozatot. Enyhíti az anyagcsere zavarait, jótékony hatással van a torokra, kiegyensúlyozza a női hormonrendszert. Támogatja a tüdőt, mérsékli a dohányzás káros hatásait.

Energetikai szinten gyógyítja a hólyag és a vesék nem megfelelő működését, a vízvisszatartást. Energetikai szinten kezeli a vér betegségeit, az AIDS-et, a rákot. Jótékonyan hat a magaslati betegségre és a tériszonyra.

 

Kép hamarosan... smiley

 

Keresés