Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

KALCIT

KALCIT

A Kalcit mésztartalmú oldatokból képződik nagy kristályokat képezve. A karbonátok osztályába tartozik – tulajdonképpen kalcium-karbonát, egyéb fémekkel (főleg vas és mangán) szennyezve. Színe lehet sokféle - fehér, rózsaszín, sárga, narancs, vörös, zöld, kék, vagy akár szürke. A népi gyógyászatokban évezredek óta használják borogatásként bőrbetegségekre, fekélyekre, szemölcsökre, vagy gennyedző sebekre.
Spirituális hatásai:
A Kalcit egy „gyorsító-kő”, meggyorsít mindennemű fejlődést; úgy a gyerekek fejlődését minden téren, mint egy felnőtt életének jobbra fordulása terén. Megtisztítja a környezet energiáit, testen belül felszabadítja a megrekedt energiákat, megemeli az energiaszintünket. Fejlesztő energiáival a spirituális utat is megnyitja, fokozza a médiumi képességeket, a testen kívüli élmények megtapasztalását. Az összes csakrát tisztítja és energetizálja.
Mentális és érzelmi hatásai:
Segíti az ötletek, elképzelések valóra váltását; szorgossá tesz, sikert hoz. Serkenti a memóriát, elemzésre és felismerésekre késztet; hasznos kő a tanuláshoz, megnyugtatja, lecsendesíti az elmét. Száműzi a restséget, lustaságot, erőt ad a cselekvéshez. Rezgése stabilitást, önbizalmat, állhatatosságot teremt; erősíti a saját képességeinkbe vetett bizalmat; erősít a kedvezőtlen sorsfordulatokon történő felülemelkedésben is.
Hatásai a testre:
Serkenti az anyagcserét, gyerekek esetén gyorsítja a növekedést; Tisztítja a kiválasztó szerveket, enyhíti a bélpanaszokat, erősíti az immunrendszert; serkenti a véralvadást, erősíti a szívet és normalizálja a szívritmust. Serkenti a szövetek, az ízületek, és a csontok gyógyulását. Erősíti a kalcium beépülését a csontokba, a meszes lerakódásokat feloldja. Jó hatással van a bőrproblémákra.

 

Keresés