Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

JÁSPIS - Sárga Jáspis

A Sárga Jáspis elnevezés általában a sárga-okkersárga színű Jáspisokat jelenti, amelynek színét a magas limonit tartalom (egyfajta sárga vas-oxid) adja. A Sárga Jáspishoz azonban ásványtanilag átfogóan hozzá sorolhatóak a világosbarna, barna és sötétbarna Jáspisok is (pl. Tájképjáspis, Turitella Jáspis, stb.), mivel azok sárgás vagy barnás színét szintén a sok két vegyértékű vas (Fe2+) jelenléte adja.

A Sárga Jáspis hasznos támogató kő. Reményt ad, segít leküzdeni a depressziót és a szorongást, a feszültségeket, és érzelmileg támogat pszichoszomatikus problémákban, és támogató hatású krónikus betegségek esetén is.
A Szakrális-, és a Napfonat csakrákkal rezonál.

Megtisztít testileg-lelkileg; óv a környezeti szennyezésektől, a toxinoktól, és ugyanígy az érzelmi fájdalmaktól és az idejétmúlt mintáktól is. Pajzsként véd, és visszaveri a forráshoz a pletykát, a rosszindulatot és a negativitást.

Úgy tartják, védelmet biztosít fizikai utazás alatt; segít leküzdeni a balesetekre való hajlamot, mérsékli azok előfordulásának kockázatát. Jótékony hatású a diszpraxiára.

Fokozza a kitartást és az állhatatosságot; segít feldolgozni a tapasztaltakat, és támogat a frusztráló élményekkel szemben.

Megtisztítja és méregteleníti a belső szerveket – a májat, epehólyagot, beleket. Jó hatással van az endokrin rendszerre, az immunrendszerre.
Tisztítja és feszesebbé teszi a kötőszöveteket.

 

Kép hamarosan...  smiley

Keresés