Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

RIOLIT - Kambaba Jáspis

A Kambaba Jáspis, vagy néhol Kabamba Jáspis, más néven Krokodil Jáspisként, vagy Zöld Sztromatolitként is elterjedt, de alapvetően ez is egy Riolit kőzet, amiben a Kvarc mellett Földpátok és egy piroxén (Aegirin) található. Kizárólag Madagaszkáron bányásszák. Nevének eredete ismeretlen, egyesek szerint egy terület neve Madagaszkáron, ez azonban ez idáig még nem kapott megerősítést; sokkal valószínűbb, hogy egy bennszülött nyelven krokodilt jelent, jellegzetes sötétzöld alapon fekete és világoszöld foltos színe a krokodil szemére emlékeztet – innen a Krokodil Jáspis ragadványnév is.

Finom rezgésű Föld energiát közvetít; mélyen földelő hatású kő. Személyes bioritmusunkat ráhangolja a Föld rezgésére; harmóniát teremt a természetes világ körfolyamataival, sejtjeinkben visszaállítja az ősi ciklusokat. Energiája elvezet a gyökereinkhez, újraépíti a kapcsolatunkat a Földanya energiájával, megtestesülésünk céljával. Eltávolítja a karmikus blokkokat és programokat, új mintázatok befogadására bíztat. A Gyökér-, a Szakrális-, és a Szív csakra energiáját tölti.
Megerősíti belső stabilitásunkat és céltudatosságunkat.
Testi hatásaiban rezonál az agytörzsünk legrégebben kialakult részével, és a vegetatív folyamatokkal. Javítja a neurotranszmitterek működését, enyhíti a Parkinson-kórt és a hasonló betegségeket. Jó hatással van a kisagyra, a vegetatív és szimpatikus idegrendszerre, a tüdőre, az emésztőrendszerre, az epére és az epehólyagra. Jótékony hatású a sejtszerkezetekre, a méregtelenítésre, a vitamin- és ásványi anyag felszívódására.

 

Kép hamarosan... smiley

Keresés