Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

JÁDE - Budd kő (Afrikai Jáde)

Ezt a Jádét Dél-Afrikában bányásszák. Színe közép-zöld, benne a rá jellemző sötétebb- és világosabb zöld rétegekkel, gyakran fehér, narancs, szürke vagy fekete erekkel.
Rezgése képes megnyitni a Gyökér csakrát, és képes leföldelni, a Földanya rezgéséhez hangolni bennünket. Rendet teremt a kaotikus energiák között, megtisztítja a környezeti rezgéseket a negativitástól; képes eltávolítani az akadályokat az energiarendszerből. Megnyitja belső érzékelésünket is, ráhangol a belső hangunkra, a „Felsőbb Énünkre”, fokozza a megérzéseinket. Serkenti a Csi áramlását.
Segít a mindennapi dolgaink gyakorlati kérdéseiben, azok alakításában – kísér bennünket, mint afféle „segítő szerencse” köve. A gyarapodást segíti, és támogatja vállalkozásaink sikerességét, segít elkerülni a kockázatos lépéseket. Tárgyalásaink során segít a ravaszság, vagy a rejtett dolgok felismerésében; etikus döntésekre sarkall. Képes csoportokat is összehangolni egy közös cél érdekében.
Fizikai szinten jó hatással van a fülre, és a hallásra, valamint a lábra és a lábfejre. Harmonizálja a keringést és a folyadékháztartást. Jótékony hatású leépülést okozó betegségek esetén, de a láb gombásfertőzéseinek esetében is.

 

Kép hamarosan...  smiley

 

Keresés