Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HOLDKŐ - Fekete Holdkő

A többnyire szürkés-fekete színű Fekete Holdkő megjelenésében már jobban hasonlít a Labradoritra. Spirituális kő, amely védelmező hatása mellet kitárja az energiamezőket és befogadja a finomenergia rezgéseket. Rezgéstartománya megvéd az elektromágneses sugarak káros hatásaitól, mint pl. a mobiltelefonok, számítógépek, wifi frekvenciák kisugárzásaitól. Megszűri a másoktól érkező negatív, vagy kellemetlen energetikai információt; segít érzelmi túlérzékenység esetén is. Nyugalmat áraszt, kibékíti a problémás kapcsolódásokat, segít a kamaszkori érzelmi válságokban is. Fokozza a kreativitást, erősíti a koncentrációt, segít a tanulásban.
Fizikai szinten növeli az állóképességet, segíti az összpontosítást és a koordinációt, így diszpraxiás gyerekek esetén is hasznos támogató. A mozgási nehézségekkel küzdő, vagy koordinációra képtelen felnőttek számára is hatékony segítség.
Úgy tartják jótékonyan hat a vastagbélre, a vesékre, a májra, a lépre, a gyomorra és a női nemi szervekre. Elősegíti a gyógyulást Stroke-ot követően, és jótékonyan hat Parkinso-kór esetén is. Hagyományosan a női hormonális ciklus szabályozására is használják, de hatásos a menopauza idején is.

 

 

Keresés