Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

HEGYIKRISTÁLY

A Hegyikristály a tiszta, színtelen, áttetsző, vagy világos kvarckristály (nemeskvarc), tehát a kvarccsoport tagja. Tiszta formája idegen anyagok lerakódásától mentesen alakul ki. Tisztasága miatt az ókorban véglegesen megfagyott vízjégnek hitték (görögül: „krystallos”). Minden kultúrában gyógy- és varázskőnek tekintették. Úgy tartották elűzi a démonokat és a betegségeket, erőt és energiát ad.
Spirituális hatásai:
A leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő rezgést hordozza. Megtisztít, fokozza a megértést és a tudatos észlelést. Meditációhoz használva segít a zavaró tényezők feloldásában. Erősíti a belső lényünk legmegfelelőbb fejlődését. Az önismeretben segít, valamint a tudatalattiból a tudatosba való áthelyezésben, akár elfeledett adottságok felkutatásában. Ráhangol spirituális céljainkra, fokozza az extraszensz képességeket. A leghatékonyabban programozható kő. Kiegyensúlyozza az összes csakrát. A 12 „Mesterkristály” 2-es számú köve.
Mentális és érzelmi hatásai:
Az egyszerű problémakezelést támogatja. Segíti figyelmet, koncentrációt, az összpontosítást, és segít az emlékezésben.
Hatásai a testre:
Egyensúlyba hozza a szervezetet, összehangolja a két agyféltekét; Élénkíti az immunrendszert, megerősíti az idegeket és serkenti a mirigyek működését. Energiát ad, de csökkenti a lázat. Leapasztja a duzzanatokat; mérsékli a fájdalmakat, a rosszullétet és a hasmenést.

 

Keresés