Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GRÁNÁT - Hesszonit

A Hesszonit gránát, vagy Fahéj Gránát, vagy más néven Fahéj kő egyfajta grosszulár-típus – azok barnás-sárga, narancsbarna, arany-narancssárga színű képviselői. Színét a kalcium és alumínium mellett a vas jelenléte adja. Gyakran fedezhető fel bennük sárgás-barnás viharos örvénylő motívum.

Nevét a görög „hesson”szóból kapta, melynek jelentése: „alacsonyabb”, ami más gránát fajtákhoz képest a kisebb sűrűségére, és kisebb keménységére utal.

Mohs: 7 – 7,5

Lelőhelyei: USA, Kanada, Mianmar, Oroszország, Sri Lanka, Ausztria, Kína, Németország, Ausztrália, Madagaszkár, Kenya, Pakisztán, Peru, Svájc.

Új kihívások keresését támogatja; előhozza az intuíciót, és az extraszensz képességeket; testen kívüli utazásokhoz használva elvisz bennünket a célig. Önbecsülést teremt, megszűnteti a bűntudat és a kisebbrendűség érzését. Támogatja az életünk átalakulási folyamatait; segíti felépülésünket, növekedésünket. Felébreszti a szolgálatkészséget. Tisztázza az érzéseinket, megnyugtatja háborgó érzelmeinket.
Eloszlatja a betegséget okozó negatív hatásokat. Szabályozza a hormontermelődést, jó hatással bír terméketlenség, vagy impotencia setén. Erősíti a májat és a veséket; élénkíti szaglásunkat és gyógyítja a szaglószervet.
Tisztításnál kerüljük a vizet!

 

Kép hamarosan... smiley

Keresés