Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GAGÁT

GAGÁT

A Gagát, vagy más néven „Jet”, tulajdonképpen megkövült fából képződött szén, ami oxigéntől elzárva, nagy nyomáson jött létre. Nevét egy török folyóról (Gágesz) kapta. Fekete Borostyánnak is szokták hívni, mert dörzsöléstől elektromos töltést kap, akárcsak a Borostyánkő. Színe fekete, esetleg sötétbarna. Már a római korban is ismerték és ékszereket, vagy kegytárgyakat csiszoltak belőlük.

A Gagát elvonja a negatív energiát és csillapítja az ok nélküli félelmeket. Véd az asztrális utazás alatt. Használható extraszensz tapasztalatok szerzésére, támogatja a spirituális megvilágosodás szándékát. Tisztítja a Gyökér csakrát, segíti a kundalíni energia felemelkedését. Úgy tartják, tapadnak hozzá az információk, így gyakorta kell tisztítani. A hagyomány szerint a Gagátból készült ékszer a test részévé válik.

Óv az erőszak és a betegségekkel szemben. Stabilizálja a pénzügyi helyzetet, védi az üzleti ügyeket.
Segít legyőzni a bánatot és a depressziót. Helyrebillenti a hangulatváltozásokat, stabilitást és egyensúlyt teremt. Pozitív változásokra ösztönöz, kitartóvá tesz. Fokozza a bizalmat.
Jótékony a száj, a fogíny, a bőr, a belek, a gerincoszlop és az ízületek bántalmaira. Használható gyomorfájás, hasmenés, menstruációs görcsök esetén, de megfázás és migrén esetén is. Leapasztja a mirigy duzzanatokat és jó hatással van az epilepsziára is.

 

Kép hamarosan... smiley

Keresés