Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

GABBRO

GABBRO

A Gabbró, vagy Gabbronit az egyik legelterjedtebb földi kőzetalkotó, a Föld minden részén megtalálható és ez a kőzet alkotja az óceánok nagy részének alapzatát is. Mélységi magmás kőzet, amely a magma mélyben rekedése, és kihűlése során kristályosodott ki. Egy durvaszemcsés kőzet, melynek összetételét többféle alkotó ásvány jelenléte adja – főként piroxént, földpátokat, olivint, és vas-oxidokat (pl. magnetitet) tartalmaz. Színe átlátszatlan világos- és/vagy sötétszürke, gyakran zöldes, sötétzöld vagy fekete árnyalattal.
A Gabbró erőteljes kő – rámutat az életünkben szükséges változásokra, lelkierőt ad, oldja a zavarokat – az energia zavarokat is. Segít elengedni azokat a karmikus kötődéseket, amelyek már nem válnak a javunkra. Erőteljes földelő ásvány, szinte a földhöz horgonyoz. Védőpajzsot von körénk, megóv az elektromágneses szennyeződésektől, a wifi-től és egyéb negatív energiáktól. Megszünteti az energiablokkokat és hatékonyan támogatja az összes energiatestet.
Békét teremt, támogat, segít értékelni és jelentőséget találni a megélt dolgainkban, segíti az újrakezdést. Kizökkent a rutinból, segíti a felismeréseket, befelé figyelésre hangol.
Támogatja, vagy egyensúlyt hoz az szervezet apoptózis (tervezett sejthalál) folyamataiban, ezáltal autoimmun rendellenesség- és tumor megelőző hatású. Enyhíti a lázat és segíti a test lúgosítását.
Hatékony stresszoldó, és kezeli hőhullámokat is. Jó hatással van a duzzanatokra, zúzódásokra és ficamokra; jótékony az immunrendszer zavaraira és a fertőzésekre. Javítja a regenerációs képességet, és serkenti az öngyógyulást.

 

Kép hamarosan... smiley

Keresés