Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

FÜSTKVARC

FÜSTKVARC

A Füstkvarc – más néven Morion – többnyire alumínium és lítium jelenléte miatt elszíneződött kvarckristály (nemeskvarc). Színe világos árnyalattól a sötétbarnáig, szürkésbarnáig terjedhet, áttetsző.
A bajok és szerencsétlenségek elleni kőnek tartják, régen a háborúba vonuló katonák talizmánként vitték magukkal.
Spirituális hatásai:
Az egyik leghatékonyabb földelő- és tisztító kristály. Átalakítja a negatív energiákat, véd a pszichikai behatásokkal szemben. Az elme kitisztítása révén támogatja a meditációt. Segít elviselni az erőfeszítést és a szenvedéseket, átvészelni a nehéz időszakokat. Fokozza a terhelhetőséget, segít a munkában; segít megtenni, amit meg „kell” tenni. Az összes csakrát egyensúlyba hozza, de legfőképpen a Gyökér csakra rezgésével áll kapcsolatban. Tisztítja a Gyökér csakrát, segít a fizikai test és a szexuális természetünk elfogadásában
Mentális és érzelmi hatásai:
A józan, realisztikus gondolkodásmódot fejleszti. Fokozza a koncentrációt, hozzásegít az érzelmek és gondolatok józan elkülönítéséhez. Ellenállóvá tesz a stressz tényezőkkel szemben, ellazít, stressz mentessé tesz – klasszikus „antistressz-kő”. Megszűnteti a hibázástól való félelmet. Egyértelművé teszi az álmokat, enyhíti a rémálmokat.
Hatásai a testre:
Fájdalomcsillapító, görcsoldó hatású. Jótékonyan hat a fej, nyak és hát feszültségeire. Erősíti az idegeket, izomszöveteket; megvéd a káros sugárzások hatásaitól, enyhíti azok kárait. Gyógyhatása kiterjedhet a has, ivarszervek, csípő, lábak betegségeire. Rezgése segíti az ásványi anyagok felszívódását, a vízháztartás szabályozását, méregteleníti a testet. Véd az EMF-sugárzástól. 

 

Keresés