Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

FLUORIT

FLUORIT

A Folyó-pátnak vagy Folyó-palának is nevezett Fluorit egy halogenid ásvány. Leggyakrabban vulkanikus eredetű, kalcium tartalmú kőzetekből képződik fluorsav hatására. Színe lehet színtelen, sárga, rózsaszín, zöld, kék és ibolya-lila, vagy akár tarka.
A Fluorit a „megszabadulás” köve. Megtisztít és rendez minden szinten, leküzdi a szervezetlenség és a káosz minden formáját.
Spirituális hatásai:
A „szabad szellem” támogatója. Jelenléte felhívja a figyelmet a külső befolyásokra, támogatja ezek felszámolását, valamint ösztönzi a saját megvalósításokat, a kiteljesedést. Rezgése nem tűri az igazságtalanságot, az elnyomást – ezek kiegyenlítésére törekszik. Segíti az intuitív érzékelést; eloszlatja az illúziókat, felfedi a valóságot. A Szív- és Harmadik szem csakrákra van különösen jó hatással.
Mentális és érzelmi hatásai:
Megszabadító hatása révén a blokkok feloldásában, a korlátozó gondolkodási és viselkedési formáktól, a szűklátókörűségtől való megszabadulásban segít. Fokozatosan segít kibontakoztatni az elnyomott érzéseket; stabilizálja az érzelemvilágot, önbizalmat ad. Eloszlatja az összezavarodottságot, kreatívvá, találékonnyá tesz. Gyors gondolkodásban, a felfogóképesség javulásában is segíti, fokozza az információk befogadását, kiválóan segít tanulásban.
Hatásai a testre:
A nyálkahártyák regenerációját segíti, legfőként a tüdőben és a légutakban. Jótékonyan hat a bőr elváltozásaira, a duzzanatok és gennyedző sebek gyógyításában is. Rezgése a mozgékonyságot támogatja, oldja az ízületi merevséget, a helytelen tartásból adódó problémákat. Ízületi gyulladások esetén is hasznos; erősíti a csontokat, a fogakat is. Serkenti a nagyagy működését. Vírusülő.

Az alaptulajdonságok mellett, a különböző színű fluorit ásványok (lila, színtelen, zöld) további hatásokkal rendelkeznek.

 

Keresés