Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fizetés, szállítás

Fizetési módok a webáruházban:

  • Banki átutalás - a Vásárlót a megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, hogy rendelése "függő állapot"-ba került, amint a vásárlás összege átutalásra került, és megérkezik az Eladó bankszámlájára, a rendelést az Eladó aktíválja, és e-mailben minden szükséges további információt visszajelez.

  • Utánvét - helyben történő készpénzes vagy bankkártyás fizetés a megadott átvételi pontok valamelyikén - házhozszállítás, Posta Pont, GLS Csomagpont. A Vásárló a megérkezett bontatlan, sértetlen csomag utánvétes ellenértékét a küldemény átvételekor az MPL vagy a GLS futárszolgálat, vagy az átvételi pontok munkatársainak tudja kifizetni. A bankkártyás fizetési lehetőségről az adott átvételi ponton előre tájékozódni szükséges. Az utánvételhez kapcsolódó plusz fizetendő illeték: 450 Ft.

  • BARION fizetés - bankkártyás online fizetési mód, vagy átutalás a biztonságos BARION rendszeren keresztül

  • Készpénz - közvetlenül az Eladótól, személyes átvétel esetén Pécsett, egy az elérhetőségeken keresztül előre egyeztetett időpontban.

 

 

Szállítási lehetőségek:

A küldemények kézbesítése, szállítása csak Magyarország határain belül történik, a MPL (Magyar Posta), vagy a GLS futárszolgálattal szolgáltatása révén. A vsáráslás során választható házhozszállítás, vagy megjelölt átvételi pontokra történő szállítás. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza.
A Vásárlónak a szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon, továbbá az Eladó szállítási partnere a kézbesítés pontos időpontjáról e-mail és sms értesítést küld.

Szállítási díjak:
Az Eladó szállítási díjai az ország területén egységesek. Az Eladó Magyarországon kívüli szállítást jelenleg nem vállal. 
A szállítási díjak az alábbi lehetőségek szerint változnak:

  • Házhozszállítás MPL (Magyar Posta) futárszolgálatával: 790 Ft

  • Házhozszállítás GLS futárszolgálattal: 890 Ft

  • Posta Pontra történő szállítás: 790 Ft

  • Csomagautomatába történő szállítás: 790 Ft

  • GLS Csomagpontra történő szállítás: 890 Ft

 

Keresés