Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

TURMALIN - Fekete Turmalin (Sörl)

Védelmet nyújt minden negatív energiával szemben, így megvéd a mobiltelefonok káros sugárzásától és az elektromágnese szmogtól, a különféle sugárzásoktól, de a külső befolyásoktól, az asztrális támadásoktól, az ártó „varázslatoktól” és átkoktól is. A Gyökér-csakrával rezonál.

Földeli az energiát, növeli a fizikai vitalitást, oldottá tesz, eloszlatja a feszültségeket és a stresszt. Segít felismerni és kielemezni a hibákat. Megtisztítja a negatív gondolatokat, és erősíti a józan, világos, logikus és racionális gondolkodásmódot. A könnyed magatartást támogatja, higgadtságot teremt, pozitív hozzáállásra ösztönöz, erősíti a semlegességet és az objektivitást. Segít megérteni önmagunkat és másokat. Fokozza az önzetlenséget és a gyakorlatiasságot.

Elősegíti a pihentető alvást. Erősíti az immunrendszert, véd a legyengítő betegségektől, jótékony hatású ízületi gyulladásokra, csillapítja a fájdalmat és a feszültségeket, összehangolja a gerincoszlopot. Gyógyítja a hegeket és enyhít a süketségen és a sugárfertőzésen.

 

Keresés