Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

DUMORTIERIT

DUMORTIERIT

A Dumortierit a szigetszilikátokhoz tartozó alumínium-, vagy vas-boro-szilikát ásvány. Színe kék, ibolyakék, esetenként barna. Nevét felfedezőjéről, egy 19. századi paleontológusról kapta.
„Csak lazán” kőnek is nevezik.
Spirituális hatásai:
A nehéz helyzetekben ad, pozitív életszemléletet, bátorságot és bizakodást. Rezgése segíti a szellemi vezetővel, angyalokkal, „Akasha-krónikával” történő kapcsolatteremtést. Megmutatja karmikus feladatainkat, elindít a lélekútunkon.
Mentális és érzelmi hatásai:
Erősíti a tiszta gondolkodást; növeli az önfegyelmet, az összpontosító- és szervezőképességet, illetve a nyelvi készségeinket. Könnyeddé, lendületessé tesz; megnyugtat, ha túl izgulékonyak vagyunk, segít leküzdeni a lámpalázat, félénkséget, stresszt, fóbiákat, félelmeket, levertséget, álmatlanságot; segít pánik, és rettegés esetén. Türelmet és bátorságot ad; megingathatatlan önbizalommal képes megtölteni. Stabilizálja az ingatag kapcsolatokat, segít felfedezni mások emberi értékeit, fokozza a köszönet és hála érzését. Kényszeres viselkedésminták felismerésében és feloldásában segít; jótékonyan hat függőségekre, szenvedélybetegségekre. Ha kaotikusak, szétszórtak vagyunk, segít kezünkbe venni az irányítást.
Hatásai a testre:
Hányás, hasmenés, rosszullét, napégés, remegés, görcsök esetén segít. Jótékony hatású erős fejfájásra, idegi panaszokra, érzékelési zavarokra, epilepsziára, sorvadásos betegségekre. Hatékony segítség pszichoszomatikus problémák esetén. 

 

Keresés