Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

DALMATA-KŐ

DALMATA-KŐ

Más néven Dalmatiner kő, vagy Dalmata jáspis egy kvarc-földpát (ribeckit-kalcit) családba tartozik. Színe fehér alapon fekete és barna pöttyös, foltos.
Spirituális hatásai:
Segít a léleknek átérezni az ember fizikai vonásait; a gyermekeknek megerősíti testtudatát, a felnőttek kapcsolatba kerülhetnek általa a belső, gyermeki énjükkel. A Gyökér- és Szakrális csakrákra van intenzív hatással. Védelmező-kő; úgy tartják, figyelmeztet veszély esetén, illetve segít megőrizni a hidegvérünket. Turmalint is tartalmaz, így földelő kőnek is számít.
Mentális és érzelmi hatásai:
Erősíti, építi és harmonizálja az érzelemvilágot, vidámságot teremt. A terveink alapos átgondolására, megfontolására ösztönöz, de nem engedi a túlzott elemzést és a döntéseink halogatását. Átalakítja a negatív energiákat, megszabadít a bosszúállás elgondolásától, segít levetkőzni a kinőtt mintákat. Harmóniát teremt, erősíti a hűséget. Jó hatással van a sportolókra és az állatokra.
A gyerekekre is mindig jótékonyan hat, éjszaka elősegíti a nyugodt alvást. A gyermekeknek megerősíti testtudatát, a felnőttek kapcsolatba kerülhetnek általa a belső, gyermeki énjükkel.
Hatásai a testre:
Serkenti az idegek működését, a reflexeket. Jótékonyan hat a porcokra és a ficamjaikra. Javítja a kedélyállapotot, véd a rémálmoktól.

 

Keresés