Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

CITRIN

CITRIN

A Citrin olyan kvarckristály (nemeskvarc), amelyet minimális vas lerakódások és enyhe ionizáló sugárzás hozott létre. Neve a természetes színéből származik, ami leginkább halvány sárga, de lehet sárga, sárgásbarna és füstösszürke is. Úgy tartják, erősíti az értelmet, a derűt és a jókedvet.
Spirituális hatásai:
Dinamikussá tesz, erősíti az életkedvet, támogatja az egyéniséget és magabiztosságot ad. Előhozza az új élmények és a változatosságra való igényt; önmegvalósításra bíztat. Vonzza a bőséget minden szinten. Bíztat a szívünk kitárására, a hálára, a nagylelkűségre. Tisztítja a csakrákat, leginkább a Szakrális- és a Napfonat csakrát, de a Korona csakrára is aktiválóan hat – utat nyit a megérzéseknek, és a magasabb rendű tudattal való kapcsolatteremtésnek. A 12 „Mesterkristály” 6-os számú köve.
Mentális és érzelmi hatásai:
Életörömöt ad és segít a depresszió leküzdésében. Támogatja az önkifejezést és extrovertálttá tesz. Segít a bennünket érő események feldolgozásában és megértésében. Jótékonyan hat a családon belüli nézeteltérésekre.
Hatásai a testre:
Serkenti az emésztést – a gyomor, a lép, és hasnyálmirigy működését, enyhíti a kezdeti stádiumban lévő cukorbetegséget. Pozitívan hat az epére, a vesére, a vérkeringésre, menstruációs panaszokra és mérsékli a klimax tüneteit.

 

Keresés