Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

AZURIT

AZURIT

Az azúrkék Azurit ásvány rézlelőhelyek oxidációs zónájában alakul ki szénsav tartalmú víz hatására, a Malachithez hasonlóan alapvetően réz-karbonát, de kevesebb vizet tartalmaz. Nevét feltehetően a színéről és a latin „azura” szóból kapta. A mitológia szerint az igazság jelképes megtestesítője.

Spirituális hatásai:
Az igazság megismerését, saját igazságaink felismerését erősíti; A valóságról alkotott képeink felülvizsgálatára, valamint tapasztalásra, egyéni megismerésre sarkall. Mélyíti a meditációt, a legmagasabb szintre emeli a tudatosságot, támogatja a megvilágosodás elérését. Segít elengedni a korlátozó hiedelem rendszereket. Tisztítja és aktivizálja a harmadik-szem csakrát. Támogatja a biztonságos testen kívüli utazást.

Mentális és érzelmi hatásai:
A vizsgálódást és a kritikai szellemet serkenti. Kiszélesíti a gondolkodásmódot, új távlatokat nyit meg. Fokozza a tudatosságot és az önismeretet; feltárja a gondolkodási mintáinkat. Feltárja és feloldja a múltban bevésett dolgokat. Kitisztítja az érzelmi lerakódásokat, és az ősi félelmeket, belső békességet teremt. Segítségével felülvizsgálhatjuk a másoktól átvett, vagy elhitt dolgainkat. Eloszlatja a stresszt, az aggodalmat, a bánatot és szomorúságot. Átváltoztatja a félelmeket és a fóbiákat. Megnyugtatja és megállítja az idegesség okozta sok beszédet, tovább bátorítja a gátlásos önkifejeződést.

Hatásai a testre:
Rezgése serkenti a májműködést és a méregtelenítést. Gyógyhatású a vesére, az epehólyagra és a lépre is, továbbá a csontokra, fogakra és a bőrre; Jó hatással van az agy és az idegek, valamint a pajzsmirigy működésére, kezeli a torok problémáit. Jótékonyan hat az ízületek rendellenességeire és az ízületi gyulladásokra.

A webáruházamban egy kevert megjelenési formája elérhető Krizokollával.

Krizokolla-Azurit:

Keresés