Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

APATIT

APATIT

Az Apatit tulajdonképpen egy kalcium-foszfát ásványfajta. Színe leggyakrabban kék, de lehet zöld, szürke és sárga is.
Neve a görög „apatao” szóból származik, melynek jelentése „megtéveszteni”. Régebben sokszor összekeverték más ásványokkal, azonban neve ellenére jelentősnek tartották – a „megvalósulás kövének” is nevezik.
Spirituális hatásai:
Az élet minél változatosabban való megélésére ösztönöz. A megnyilatkozás köve – elindítja a folyamatokat; Minden szinten támogatja a kommunikációt, segíti a spirituális ráhangolódást, elmélyíti a meditációt, fejleszti a médiumi képességeket, felébreszti a kundalínit. Főleg a Harmadik szem és a Gyökér csakra energiáját harmonizálja.
Mentális és érzelmi hatásai:
Segít kimerültség, lehangoltság, kedvtelenség, bánat és motiválatlanság esetén. A szép, a kellemes, a kedvező és örvendetes jelenségekre hívja fel a figyelmet. Nyitottá, kifelé fordulóvá, extrovertáltá tesz; ösztönzi mások társaságának keresését, feloldja a közönyt. Megnyugtatja a hiperakív és autista gyerekeket.
Hatásai a testre:
Serkenti a sejtregenerációt, a porc-, csont-, és fogképződést. Segít a rossz tartás, ízületi panaszok, artrózis esetén. Harmonizálja az anyagcserét, mérsékli az étvágytalanságot, enyhíti az éhségérzetet.

 

Keresés