Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

ANGELIT

ANGELIT

Az Anhidrit főleg tengervizekből válik ki; tulajdonképpen vízmentes szulfát. Színe lehet áttetsző, világos árnyalatú szürke, zöld, kék. Angelitnek a Kék anhidritet nevezzük.
A béke és a testvériség érzésének legfőbb képviselője. Mélyíti az összhangot, segíti a kapcsolatteremtést.
Spirituális hatásai:
A gyógyítók munkáját segíti; elmélyíti a ráhangolódást, erősíti az érzékelést. Támogatja a telepatikus kommunikációt, kapcsolatfelvételt az angyali világgal, hozzásegít a testen kívüli utazásokhoz. Rezgése hozzáfér a legmagasabb egyetemes tudáshoz, és erősíti a tudatosságunkat többdimenziós világok felé. A Torok-, a Harmadik szem- és a Korona csakra rezgését támogatja.
Mentális és érzelmi hatásai:
Rezgése a békesség és a nyugalom érzését képviseli. Segíti véleményünk kifejeződését. Elfogadóbbá, empatikusabbá tesz, száműzi a kegyetlenséget. A stressz és a feszültség hatékony enyhítője, leküzdi a félelmet és a haragot; a megbocsátást segíti.
Hatásai a testre:
Nyugtató hatása oldja az energiaáramlás blokkjait. Helyreállítja a szövetek állapotát, egyensúlyt teremt a szervezet folyadékáramlási viszonyaiban, ha szükséges vízhajtó hatású; jótékonyan hat a vérlemezekre. Segít az optimális testsúly kialakításában és megőrzésében. Jótékonyan rezonál a torok- és tüdőtájékkal, a karokkal. Harmonizálja a pajzsmirigy működését. Enyhíti a napégés fájdalmait.

 

Keresés